Eerste Curaçao Gay Pride in september

Van 25 tot en met 29 september kleurt Curaçao roze. Dit ´gay friendly’ eiland organiseert jaarlijks het ‘Get Wet Festival’ dat vanaf dit jaar verder gaat als Curaçao Gay Pride. Het evenement wordt georganiseerd door Curaçao Gay Pro (CGPro), een vereniging van professionele organisaties en individuen die met de Curaçaose en internationale gemeenschap voor verschillende geaardheden werken (gay, lesbisch, bi, trans, intersex).
curacao-gay-pride

Stokje over

CGPro neemt het stokje over van Curaçao Gay Plasa, dat een decennium lang het ‘Get Wet Festival’ heeft georganiseerd en al veel elementen van een Gay Pride bevatte.

Diverse straat- en themafeesten zullen in het kader van de Curaçao Gay Pride worden georganiseerd. Maar er komen ook andere thema’s aan bod, zoals een congres, kerkdienst, het huldigen van homoactivisten en een filmfestival.

CGPro verwacht een groot aantal bezoekers uit de regio, Latijns- Amerika, Verenigde Staten en Europa. Het evenement zal dus ook een bijdrage leveren aan het toerisme naar Curaçao.

Bezoek www.gaycuracao.com voor meer informatie over de Gay Pride op Curaçao of volg Curaçao Gay Pride op www.facebook.com/Curacaopride

Voor algemene informatie ter voorbereiding op een vakantie naar Curaçao, kijk op www.bezoekcuracao.nl en www.ontdekjouwcuracao.nl.

Vind voordelige vluchten naar Curacao met Skyscanner

Comments are closed.