Reisspecialist BBI Travel met digitale brochure

Reisspecialist BBI Travel heeft zijn winter(sport)brochure Scandinavië 2013/14 uitgebracht. Althans deze brochure is per heden te downloaden, want BBI Travel geeft dit jaar voor het eerst de brochure niet meer in gedrukte vorm uit. Zo worden milieu, de portemonnee van de klant en BBI gespaard. Tevens is de online brochure interactief waarmee BBI Travel het aanbod en tarieven actueel kan houden.

Nieuwe bestemmingen

Nieuw in het programma zijn onder meer de bestemming Lofsdalen in Zweden en het bekende winterresort Beitostølenin Noorwegen. Deze laatste bestemming kan naast een reis met eigen auto en Color Line cruiseferry ook worden bereikt met de nieuwste BBI charter naar Fagernes.

Fagernes is, na Evenes op de Lofoten in Noord-Noorwegen, Ivalo en Kittilä in Fins Lapland, de vierde BBI charterbestemming. Hiermee is BBI Travel onbetwist de meest veelzijdige winterspecialist voor Noord-Europa.

Wintersportgebieden

In Noorwegen zijn ook Hemsedal en Geilo bereikbaar met de nieuwe wintercharter. De resorts Trysil, Hafjell, Peer Gynt Ski regio en Vrådal zijn met eigen auto en overtocht te bereiken.

Grootste bestemming in Zweden is wel Åre, maar ook de kleinere gebieden Branäs, Isaberg, Hovfjället en het nieuwe Lofsdalen hebben heel wat te bieden.

De Finse bestemmingen zijn allen bereikbaar met rechtstreekse chartervluchten naar Kittilä of Ivalo.

Levi en Ylläs liggen op 15 respectievelijk 40 minuten van Kittilä Airport en Saariselkä op 30 minuten van Ivalo.

Groot aanbod excursies

Op nagenoeg alle bestemmingen wordt naast het beoefenen van de verschillende wintersporten veel andersoortig wintervertier aangeboden.

Safari’s met sneeuwscooters, huskies en sneeuwschoenen; maar ook een adrenaline ‘rush’ van een zipline afdaling. Het Noorderlicht geeft avondexcursies in de noordelijkebestemmingen dat beetje extra…

Winterreizen zonder skiën

In het uiterste noorden van Europa zijn de natuur en het landschap ongekend mooi. Met ’s nachts het fenomeen Noorderlicht een unieke reisbestemming voor in de winter. Tijdens een Hurtigruten zeereis raken velen onder de indruk van het landschap op bijvoorbeeld de Lofoten archipel, maar ook een bezoek aan de Noordkaap behoort tot de hoogtepunten.

Het is daarnaast mogelijk om met een huurauto het noorden van Noorwegen en Finland te verkennen met als onvergetelijk onderdeel: een overnachting in een ijskoud sneeuwhotel.

Comments are closed.