Met airberlin de vakantie verlengen

De zomer loopt langzaam ten einde, maar met airberlin is de vakantie nog niet voorbij. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland stelt van 15 t/m 20 augustus 2013 extra tickets ter beschikking voor de reisperiode van 1 oktober 2013 t/m 28 februari 2014.

Dusseldorf ideaal voor Nederlanders

Voor passagiers uit Nederland en België zijn vooral de luchthavens Düsseldorf International en Köln/Bonn optimaal, gezien hun ligging dicht bij de grens. Voor iedereen die nog langer van de zomer wil genieten, biedt airberlin talrijke extra tickets naar het zuiden van Europa aan. Vanaf 98 euro per persoon voor een retourvlucht vliegt u bijvoorbeeld al non-stop vanaf Düsseldorf naar Alicante. Ook Florence, Milaan, Olbia of Palma de Mallorca zijn met de gunstige extra tickets te bereiken. Voor degene die liever de wijde wereld in trekt, biedt airberlin extra tickets vanaf Düsseldorf naar bijvoorbeeld Abu Dhabi en de VS aan. In de winter vliegt airberlin dagelijks naar Miami en New York en als enige luchtvaartmaatschappij vanuit Europa non-stop naar Fort Myers in Florida.

De tickets zijn verkrijgbaar via internet , bij het Service Center van airberlin vanuit Nederland op telefoonnummer 0900 737 8000 (€ 0,20/min.), vanuit België op telefoonnummer 070 654 737 (€ 0,15/min.) en bij het reisbureau. De vermelde prijzen zijn inclusief belastingen, toeslagen, service en topbonus miles.

Comments are closed.