Koningstour 3 dinsdagen in augustus en september

Altijd al benieuwd geweest naar alle ins & outs van Prinsjesdag, van de route en de Gouden Koets? VVV Den Haag organiseert op drie dinsdagen voor 17 september een heuse Koningstour: met een stadsgids verken je de route van de Gouden koets en leer je alles wat er te weten valt over deze dag: over erewachten, pracht en praal, woon- en werkpaleizen en de historie van de Ridderzaal.
royal parade in front of Noordeinde Palace at Prinsjesdag

Met stadsgids

De wandelingen duren anderhalf uur, zijn onder begeleiding van stadsgids Remco Dörr, worden georganiseerd op 27 augustus, 3 en 10 september en starten om 13.00 uur bij de VVV aan het Spui. De kosten zijn €7,50 per persoon en de tour is te boeken via VVV Den Haag. Reserveren kan telefonisch via 0900-340 35 05 (€0,45 per minuut, maximaal €22,50 per gesprek), via e-mail vvv@denhaag.com of aan de balie van VVV Den Haag (Spui 68).

Over Den Haag

Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart. Den Haag is er zo een. Stad van vrede en recht. Van stad en strand. Van nieuwe stijlen en oude meesters, winkels en vorstelijke paleizen met boeiende geschiedenis. Van exotische keuken en Hollandse vishaven. Van internationale rechtspraak en wijsheid van de straat. Van Hagenaars én Hagenezen. In de stad bloeit cultuur en dans in en buiten de theaters en zijn de winkels 7 dagen per week geopend voor een onvergetelijke shopervaring. Het is altijd weer voor Den Haag.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van LOCATIE

 

Reviews lezen over LOCATIE

Meer informatie over LOCATIE vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar LOCATIE. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar LOCATIE met Skyscanner

Kaart van LOCATIE

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.