Barbados geeft opnieuw zakgeld mee

Barbados heeft afgelopen juni het Island Inclusive pakket geïntroduceerd. Het eiland gaf een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft. Dit werd zo goed ontvangen dat de actie nu is verlengd.
barbados-3e-vriendelijkste-vakantiebestemming-wereldwijd-2013

Island Inclusive pakket

Om ook in het laagseizoen meer toeristen te trekken heeft Barbados het zogeheten ‘Island Inclusive pakket’ geïntroduceerd. Dit pakket biedt de reiziger US $200 (€150,-) per persoon bij een verblijf van 7 nachten of meer. Dit bedrag komt in de vorm van vouchers en kunnen worden ingeleverd bij deelnemende hotels, attracties en restaurants.

Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De vouchers kunnen ook weer gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de vers gevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op ontzettend veel verschillende manieren bereid wordt.

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt t/m 21 december 2013. De reis moet wel voor 21 september 2013 worden geboekt.

Het ‘Island Inclusive pakket’ kan door consumenten worden geboekt op www.bookbarbadosnow.com/island-inclusive of via touroperators zoals Arke, Zoover of FOX vakanties.

Vind voordelige vluchten naar Barbados met Skyscanner

Comments are closed.