Landal trakteert op gratis Autobahnvignet

Zwitserland Toerisme trakteert de eerste vijftig boekers van het nieuwe Landal Alpine Lodge Lenzerheide op een gratis Autobahnvignet, ter waarde van CHF 40 (33 euro). Ze ondersteunt hiermee de introductie van de derde bestemming van Landal in Zwitserland: Landal Alpine Lodge Lenzerheide.

zwitserland-llenzerheide-winter

De nieuwe toplocatie is gelegen op 1.500 m hoogte, dichtbij bergmeer Heidsee en op loopafstand van de dorpskern van Lenzerheide (Graubünden). Lenzerheide is een exclusieve lodge voor luxezoekers en biedt ski-in/ski-out mogelijkheden in een hooggelegen dal tussen twee berghellingen. Op 7 december a.s. worden de eerste gasten ontvangen; reserveren kan vanaf vandaag.

Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Landal Alpine Lodge Lenzerheide dankt de chique uitstraling aan de luxe uitrusting en het hoge afwerkingsniveau van de 96 woningen en penthouses (2-, 4-, 6- en 8-persoons) en chalets (6- en 8-persoons). Alle woningen zijn voorzien van open haard en de luxe woningen zijn ook uitgerust met privé-sauna. De centrale voorzieningen bestaan uit een receptiegebouw, kinderspeelruimte, overdekt zwembad met relaxruimte, fitnessruimte, restaurant en vergaderaccommodatie.

Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt in een bosrijk hooggelegen dal en biedt ’s winters de mogelijkheid de hele dag te skiën in de zon. De ski-in/ski-out ligging maakt de locatie ideaal. In de zomer is er in het Lido bij de Heidsee met de zeil- en surfschool en bootverhuur een gezellige levendigheid. Verder zijn er vele activiteiten te ondernemen in de mooie omgeving met 305 km fietspaden, 170 km wandelpaden, 18-holes golfbaan, de langste rodelbaan ter wereld, het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland, de in- en outdoor tennisbanen en het dichtbij gelegen Spa en Wellnessbad H2Lai. Vliegen kan via Zürich Airport op 138 km afstand.

225 km skipiste

Het skigebied Lenzerheide biedt 155 km gevarieerde skipisten, waaronder een Wereldcup afdaling. Met ingang van winterseizoen 2013/2014 is Lenzerheide verbonden met skigebied Arosa, waardoor het met 225 km skipiste nog aantrekkelijker is voor beginnende en gevorderde skiërs. Extra zijn het Freeride- en snowpark èn de 52 km langlaufloipe.

Voor meer informatie en reserveringen www.landal.nl/lenzerheide.

Comments are closed.