Klassieke muziekreizen brochure 2013-14

Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor najaar en winter 2013-14.
hanninck-reizen

Het Verdi jaar 2013 bereikt hoogtepunt

Rond zijn geboortedag in oktober bereikt de herdenking van 200 jaar Verdi zijn hoogtepunt. Talrijke werken worden in heel Europa uitgevoerd. Verdi schonk de wereld 26 opera’s. Veel van zijn werken zijn bij het grote publiek bekend: La Traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Il trovatore…. In de brochure vindt men Verdi reizen naar o.a. Ravenna (7 november) en naar Milaan (24 oktober) en veel maatwerk.

Yo-Yo Ma in Oman

In januari 2014 maken de befaamde cellist Yo-Yo Ma met zijn Silk Road Ensemble en de jonge topdirigent Gustavo Dudamel met het beroemde Simon Bolivar Youth Orchestra hun opwachting in Oman. Beide grootheden werken met jonge musici van verschillende nationaliteiten. De authenthieke sfeer, de cultuur, het natuurschoon en de twee topconcerten vormen de ingrediënten van de ontdekkingsreis in januari 2014.

Kerst en Oud & Nieuw reizen

Deze vormen een belangrijk onderdeel van het complete winteraanbod. De consumenten hebben dit jaar de keuze uit maar liefst 16 reizen, waaronder bekende muziekbestemmingen zoals Berlijn, Salzburg en Boedapest en de muzikale Kerstcruise. Nieuw is de kerstreis naar Sint Petersburg.

Nieuwjaarsconcert 2014 in Wenen

Voor het befaamde Nieuwjaarsconcert 2014 in Wenen kan de muziekreizenspecialist Hannick Reizen de felbegeerde tickets reserveren. Ondanks hoge ticketkosten is de wachtlijst zeven jaar.

Comfort Plus en Wouter & Friends

De nog vrij nieuwe labels worden verder uitgebreid. Comfort Plus reizen (met meer rust in het programma) gaan naar o.a. het barokke Ludwigsburg en Zürich.
Wouter & Friends (Meet & Greets met dirigenten en musici staan centraal) gaat naar o.a. Stockholm.

Familiereis / vriendenreis maatwerk reizen

Samen genieten van opera en concerten. Hannick Reizen constateert een toename van familie- en vriendenreizen. De kracht van maatwerk die Hannick biedt is de vrijheid van de klant om zélf concerten/opera’s te kiezen, zélf de tijd in te kunnen delen en zelf aan te geven in welke accommodatie hij wil verblijven.

Hannick muziekreizen brochure als gratis App

De Opera- en concertreizen brochure 2013-14 is er ook als iPad App. Gratis te downloaden in de App Store!

Comments are closed.