Jordan Tourism Board vernieuwt website

De Jordan Tourism Board heeft haar website voorzien van een nieuwe look en feel. De nieuwe website is extra gebruiksvriendelijk en geïntegreerd met Facebook. De mooiste foto’s, video’s en verhalen moeten bezoekers inspireren voor een onvergetelijke reis naar Jordanië. De nieuwe website zet Jordanië nog beter op de kaart als meest veelzijdige en populaire vakantiebestemming van het Midden-Oosten.
website-jordanie-verkeersbureau

Nieuwe look & feel

De nieuwe internationale website van de Jordan Tourism Board heeft een complete make-over ondergaan. Een vernieuwde navigatie maakt de website overzichtelijker, de afbeeldingen zijn mooier en groter en alle informatie is eenvoudig te vinden. Prachtige foto’s van woestijnlandschappen zoals Wadi Rum of de verborgen stad Petra laten bezoekers op een indrukwekkende manier kennismaken met de natuurlijke en historische schatten van het land.

Integratie met Facebook

De nieuwe website sluit aan bij de nieuwe social media strategie van de Jordan Tourism Board. Op Facebook heeft de Jordan Tourism Board inmiddels meer dan 187.130 fans. Niet zo gek, want Jordanië is één van de populairste vakantiebestemmingen in het Midden-Oosten van dit moment. Facebook fans kunnen via www.visitjordan.com eenvoudig informatie, producten, foto’s en video’s delen met hun vrienden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Jordanie

 

Vind voordelige vluchten naar Jordanie met Skyscanner

Comments are closed.