De Gentse Feesten komen eraan!

De Gentse Feesten – dit jaar van 20 tot 29 juli – vieren dit jaar hun 170ste verjaardag. Dit festival vol Gentse tradities is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste festivals in Vlaanderen. Op elk plein, in elke straat en in vele panden is de Gentse Feestensfeer voelbaar. Zo organiseert het Europees Figurentheatercentrum voor de 25ste keer het Puppetbuskersfestival, kun je er genieten van het Internationaal Straatfestival, gratis muziek, kinderanimatie en tal van andere activiteiten en evenementen op diverse locaties in de stad. Kom je naar Gent?
gentse-feesten

Vleugje Jazz

Naar goede gewoonte kan je ook weer van een vleugje jazz genieten tijdens de ‘Fieste’, met dagelijkse openluchtconcerten van Gent Jazz onder de Stadshal. Op zondag 21 juli is er vuurwerk te bewonderen op het Veermanplein bij Portus Ganda.

Meer informatie op www.gentsefeesten.be

Comments are closed.