Antiek- en curiosamarkten in Apeldoorn

De Antiek & Curiosamarkten zijn een begrip, niet alleen in Apeldoorn maar ook in geheel Nederland! Dit jaar zijn er maar liefst 250 kramen op de 1e markt en rond de 200 kramen op de 2e en 3e markt (de laatste markt wordt alleen gehouden op het Marktplein). Het aanbod is dus groot – de kramen worden bezet door bedrijven die handelen in antiek, door deelnemers die het verzamelen van antiek als hobby hebben en door deelnemers die de zolder van hun voorouders aan het opruimen zijn geweest. Deze deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.

Marktplein, Apeldoorn

Marktplein, Apeldoorn

subtitel

Dat de Antiek- & Curiosamarkten geliefd zijn, blijkt wel uit het groot aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland dat deze markten ieder jaar weer trekt. Op deze markten kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubi­lair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Velen gaan dan ook weer naar huis met een artikel zoals oma dat vroeger in huis had.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Raadhuisplein, Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.