Jul de Muis is jarig!

Aanstaande vrijdag 12 juli is het feest bij de Koningin Juliana Toren. Jul de Muis, mascotte van het familiepretpark, viert dan zijn verjaardag! Naast alle leuke extra’s welke op deze feestelijke dag worden georganiseerd, krijgen jarigen deze dag gratis toegang.
julianapark-jul-verjaardag


Gratis entree voor jarigen

Uiteraard heeft Jul de Muis heel wat leuke activiteiten in petto op 12 juli. Laat je bijvoorbeeld gratis schminken als piraat of prinses. Doe mee met de ballonnenwedstrijd waar je kans maakt op leuke prijzen en zing en swing mee tijdens de feestelijke parade die door het pretpark rijdt. Jul’s vriendjes Julia de Muis, Billy Hotdog, Tommy de Kat en Dino Saurus zullen zeker niet ontbreken op deze extra gezellige dag. Ben je trouwens op 12 juli geboren, dan krijg je op Jul’s verjaardag gratis toegang bij familiepretpark Koningin Juliana Toren!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Koningin Juliana Toren

Meer informatie over Koningin Juliana Toren vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Koningin Juliana Toren. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Koningin Juliana Toren

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.