Met Arkefly naar het Noorse Fagernes

ArkeFly breidt haar routenetwerk verder uit met de nieuwe bestemming Fagernes in Noorwegen. Vanaf 22 december vliegt de luchtvaartmaatschappij elke zondag naar deze rustieke en sneeuwzekere Noorse wintersportbestemming. Holland International biedt in dit gebied vanaf 399 euro per persoon 8-daagse wintersportvakanties aan met ArkeFly. Vanuit Fagernes kan de winsporter kiezen uit de skioorden Geilo, Hemsedal en Beitostølen, met ieder hun eigen karakter en charme. In Geilo en Beitostølen kunnen bijzondere excursies bijgeboekt worden, zoals huskysafari’s, ijsvissen of dineren in een Noorse tipi. Op beide bestemmingen is ook Nederlandstalige reisleiding aanwezig. De wintersportbestemmingen zijn vanaf nu boekbaar.

arkefly-parkeerservice-schiphol-rijk-haarlemmermeer

Geilo

De gezellige wintersportplaats Geilo is een waar kinderparadijs en daarom zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn speciale kinderpistes, sleehellingen, skischolen, kinderloipes en volop mogelijkheden voor beginnende skiërs en snowboarders. De dorpskern van Geilo heeft een klein winkelcentrum, bars en leuke restaurants voor elke portemonnee.

Hemsedal

Hemsedal richt zich op de echte sportfanaat. Dit gebied wordt ook wel de ‘Scandinavische Alpen’ genoemd en is één van de beste skigebieden van Noord-Europa. Vergeleken met de andere Noorse skioorden heeft Hemsedal de steilste bergtoppen en is het gebied uitdagend voor de geoefende skiër. Er zijn in totaal 52 pistes, met hoogtes tot 1.500 meter. In de buurt van Hemsedal ligt het kleinere Solheisen. Dit rustige gebied heeft zes pistes en is perfect voor een ontspannen skidag.

Beitostølen

Beitostølen is een klein en charmant wintersportdorp en zeer geschikt voor beginners, families en rustzoekers. In het dorp zijn alle voorzieningen op loopafstand. Het gebied trekt veel langlaufers aan vanwege de 320 kilometer lange loipes. Vanuit Beitostølen is het prachtige nationale park Jotunheimen te bereiken.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Fagernes

 

Reviews lezen over Fagernes

Meer informatie over Fagernes vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Fagernes. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Fagernes met Skyscanner

Kaart van Fagernes

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.