De wereld van het Witte de Withkwartier

De Wereld van het Witte de Withkwartier is het vernieuwde kunstenfestival in het gelijknamige gebied in Rotterdam. Showroom Mama, V2_, WORM, Witte de With Center for Contemporary Art en TENT Rotterdam, de kunstinstellingen in en rondom de Witte de Withstraat, hebben hun krachten gebundeld als Kunstblock. Op 13, 14 en 15 september vieren zij de opening van het nieuwe culturele seizoen met kunst en cultuur, muziek en performances. Het festival is een vervolg op het festival De Wereld van de Witte de With.

witte-de-withkwartier-rotterdam-kunst-musea

Kunstinstellingen, ondernemers en bewoners worden allemaal bij het festival betrokken. De Wereld van het Witte de Withkwartier zet de Witte de Withstraat in Rotterdam letterlijk in de spotlights met het thema Light Up!.

witte-de-withkwartier-rotterdam-musea-kunst

De Wereld Van Witte De With

De kunst is overal tijdens De Wereld van Witte de Withkwartier, het meest onconventionele kunstenfestival van Rotterdam en omstreken.

Adres: Witte de Withtraat, Rotterdam
Website: www.festivalwww.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.