Nieuwe Läckberg: Zweedse gerechten to die for

Deze week verschijnt Aan tafel met Camilla Läckberg, het eerste kookboek van een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Een boek vol heerlijke, Zweedse zomergerechten én een eerbetoon aan Fjällbacka, haar Zweedse geboorteplaats aan de kust en het decor van haar thrillers.

Aan tafel met Camilla Läckberg

Aan tafel met Camilla Läckberg

Zomerse kookboek

Dit vrolijke zomerse kookboek, dat Camilla samen met chef-kok Christian Hellberg schreef, is niet alleen een aanrader voor haar vele fans; ook voor mensen die haar thrillers niet kennen valt in dit kookboek van alles te ontdekken. Wat te denken van een carpaccio van heilbot met citrussalade? Of gegrilde lamsracks met mosterdsalsa? Laat je inspireren en nodig al je vrienden uit voor een heerlijk, spannend zomerdiner!

Camillie Läckberg

Camillie Läckberg

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs van dit moment. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck zijn wereldwijd een succes. Christian Hellberg is verkozen tot beste chef van Zweden en een jeugdvriend van Camilla.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zweden met Skyscanner

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.