Overdragen van de Hilton jubileum fakkel

Jan Rutgers, Hotel Manager van Hilton Rotterdam, en Roberto Payer, General Manager van Hilton Amsterdam, troffen elkaar vandaag voor de overdracht van de ‘jubileum fakkel’. Vorig jaar vierde Hilton Amsterdam al haar 50 jarig jubileum en nu geeft dit beroemde eerste hotel van Hilton in Nederland de fakkel over aan Hilton Rotterdam. Dit memorabele moment is ook de kick-off voor de feestelijke activiteiten in Hilton Rotterdam. Het 50-jarig jubileum en de herlancering van het compleet gerenoveerde Hilton Rotterdam worden groots gevierd met verschillende feestelijke activiteiten.

Jan Rutgers, Hotel Manager van Hilton Rotterdam, en Roberto Payer, General Manager van Hilton Amsterdam, en de overdracht van de ‘jubileum fakkel’.

Roberto Payer, General Manager van Hilton Amsterdam draagt de ‘jubileum fakkel’ over aan Jan Rutgers, Hotel Manager van Hilton Rotterdam.

Het hoogtepunt is op dinsdag 25 juni, als de officiële herlancering van het hotel rond vijf uur ’s middags wordt verricht door burgemeester Ahmed Aboutaleb en Simon Vincent, Area President EMEA Hilton Worldwide. Daarna verzorgt Lee Towers, the voice of Rotterdam, voor alle inwoners van de stad een spectaculair optreden voor de ingang van het hotel.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hilton Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.