Travvies award beste reiswebsite Visitnorway.nl

Visitnorway.nl is door het publiek en een vakjury van de Travvies Awards uitgeroepen tot beste reiswebsite van 2013. Uit 130 genomineerde Nederlandstalige websites zijn de meest inspirerende, onderscheidende en meest gebruiksvriendelijke sites bekroond. In de categorie Toerisme & Overheid liet Visitnorway.nl Zwitserland en Vlaanderen achter zich op plaats twee en drie.

Ulvik Hardangerfjord, Noorwegen

Ulvik Hardangerfjord, Noorwegen

Travvies Awards

De Travvies Awards zijn één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux. De jury noemde visitnorway.nl een voorbeeld van een website die inspireert en informeert. Visitnorway.nl had 1.2 miljoen bezoekers in 2012. In 2013 is het aandeel bezoekers vanaf een mobiele telefoon of tablet gestegen naar 22 procent. Vorig jaar was dat nog 16 procent. Zie voor de complete uitslag van de Travvies Awards: www.stedentripper.com/travvies

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Noorwegen

 

Reviews lezen over Noorwegen

Meer informatie over Noorwegen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Noorwegen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Noorwegen met Skyscanner

Kaart van Noorwegen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.