Thalys actie naar Brussel en Parijs!

De maanden juli en augustus lenen zich goed voor een stedentrip naar Parijs. Even weg van de volle kusten en drukke zomeroorden. Thalys maakt dit extra aantrekkelijk door van 11 juni tot en met 14 juli eerste klas tickets aan te bieden tegen een aantrekkelijker tarief. Het gaat om tickets voor enkele reizen met Thalys – Comfort 1 naar Antwerpen en Brussel voor € 45,- * en naar Parijs voor € 59,- te benutten in de periode vanaf 15 juli tot en met 31 augustus.

Thalys - Comfort 1

Thalys – Comfort 1

Patricia Baars, woordvoerder Thalys heeft nog wel een aantal tips voor een bezoek aan Parijs:

Wat te denken van het Zomer Dans festival. Een groot internationaal evenement met zowel klassieke als moderne dans in de tuinen van Hotels Rohan-Soubise. Ook de finish van de Tour de France is als vanouds op de Champs Elysées. Dit jaar komen de renners op 21 juli over de keien van de Champs Elysées. Verder zijn de parken van Parijs het mooist in de zomer. Loop eens door Parc des Buttes Chaumont of Parc Monceau, de parken die u nog niet eerder wist te bezoeken.

Zomerse evenementen in Brussel

Ook Brussel biedt in de zomermaanden leuke evenementen om te gaan bezoeken. Zo is er vanaf 9 tot en met 18 augustus het Brussels Summer Festival. Het festival promoot de Europese muziek en cultuur en is dé culturele topper van de maand augustus in Brussel. Een bezoek aan het museum van Schone Kunsten is ook de moeite waard. Tot einde van dit jaar is daar bijvoorbeeld de tentoonstelling ‘Sculptuur na 1945’ te zien met een prachtige verzameling moderne sculpturen door vele kunstenaars, waaronder Henry Moore, Christo en Lynn Chadwick.

De verkoop start vandaag. Reizen is mogelijk vanaf 15 juli tot 31 augustus. Kijk voor alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden op thalys.com.

*Tickets niet omruilbaar of terugbetaalbaar, geldig op enkele treinen naargelang beschikbaarheid.

Comments are closed.