UNICEF Facebook actie Playa Montroig Camping

Playa Montroig Camping Resort start een speciale UNICEF Facebook actie om geld in te zamelen voor de bescherming van kinderen: 1 stem = €1 voor kids in nood. Playa Montroig is de eerste camping die zich heeft aangesloten bij het ‘Hotelvrienden’-initiatief van UNICEF Spanje. Deelnemende accommodatieverschaffers organiseren acties en evenementen ten gunste van het goede doel. Het Facebook initiatief van Playa Montroig is onderdeel van een reeks activiteiten van de prijswinnende camping voor UNICEF.

playa-montroig-camping-resort-start-facebook-actie-unicef

Stem en help kinderen in nood

Tijdens de Facebook actie worden deelnemers uitgenodigd een kort verhaal te schrijven over het belang van de deelname van Playa Montroig aan het ‘Hotelvrienden’-initiatief van UNICEF. Op de inzendingen kan door iedereen worden gestemd. Door Facebook fans van Playa Montroig en UNICEF en door iedereen die graag een steentje bijdraagt aan de bescherming van kinderen in nood. Voor elke stem doneert Playa Montroig €1 aan UNICEF. Onder de schrijvende deelnemers wordt een mooie prijs verloot: €300 korting op een verblijf op Playa Montroig Camping Resort (geldig tot 30 september 2014).

Over UNICEF

UNICEF komt in meer dan 190 landen en gebieden op voor de rechten van het kind en beschermt kinderen tegen geweld, uitbuiting en aids. UNICEF is de grootste leverancier van vaccins voor ontwikkelingslanden en werkt hard aan de gezondheid en voeding van kinderen, de kwaliteit van water- en sanitaire voorziening en kwaliteitverbetering van het basisonderwijs voor jongens en meisjes. UNICEF wordt volledig gefinancierd met de vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven, stichtingen en overheden.

Over Playa Montroig

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd. Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Spanje met Skyscanner

Kaart van Playa Montroig Camping Resort, Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.