City Night Line: Milieuvriendelijke stedentrips

Met City Night Line, de nachttrein van de Deutsche Bahn, bereiken vakantiegangers de mooiste Europese steden niet alleen comfortabel en ontspannen, maar ook nog eens milieubewust! City Night Line rijdt vanaf Amsterdam, Arnhem en Utrecht naar Berlijn, Hamburg, München, Praag of Zürich en bespaart per reis 75% CO2 uitstoot ten opzichte van reizen per auto. De maand juni staat voor City Night Line dan ook in het teken van duurzaamheid!

city-night-line

Duurzaam alternatef

Voor reizigers biedt City Night Line een efficiënt en duurzaam alternatief. ’s Nachts reizen bespaart niet alleen kostbare vakantietijd maar ook een hoop CO2. Zo vindt er met een gemiddelde bezettingsgraad aan boord van City Night Line 80% minder CO2 uitstoot plaats dan bij een vergelijkbare reis per vliegtuig. Extra voordeel: op veel routes van City Night Line is het mogelijk om een fiets mee te nemen aan boord zodat de reis op de plaats van bestemming CO2 neutraal kan worden voortgezet!

Met City Night Line reizen milieubewuste vakantiegangers al vanaf 49 euro in een couchetterijtuig door Europa (prijs per persoon, enkele reis). Voor het meenemen van fietsen geldt een toeslag van tien euro per rit.

City Night Line:
De nachttrein City Night Line brengt reizigers slapend naar hun bestemming. Reizen met City Night Line is zeer geschikt voor korte trips en weekendjes weg: onderweg slapen, ’s ochtends uitgerust aankomen. Opstappen is dagelijks mogelijk in Amsterdam, Arnhem en Utrecht, voor rechtstreekse verbindingen naar bijvoorbeeld hartje Berlijn, Hamburg, München, Kopenhagen, Praag of Zürich.

Meer informatie en boekingen:

  • www.citynightline.nl
  • NS Hispeed-balies in de Tickets & Service-winkels op de grotere stations
  • Treinreiswinkel, telefoon 071 5137008

Comments are closed.