Griekse eilanden populair als hotelbestemming

De populariteit van Griekenland neemt sterk toe onder vakantiegangers uit heel Europa. Dit blijkt uit gegevens van boekingswebsite Hotels.com. Nederlandse reizigers zochten in mei veel vaker dan vorig jaar naar hotelovernachtingen op de eilanden Corfu en Rhodos.

hotels.com

Stijgende lijn

De afgelopen maand behoorden de Griekse eilanden in verschillende Europese landen tot de snelst stijgende hotelbestemmingen op de websites van Hotels.com. Onder Nederlandse reizigers steeg het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen in zowel Corfu als Rhodos met 145 procent ten opzichte van vorig jaar.

Ook reizigers uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Rusland en het Verenigd Koninkrijk toonden aanzienlijk meer belangstelling in de Griekse eilanden dan een jaar geleden. Behalve Corfu en Rhodos zijn ook de eilanden Zakynthos, Kreta en Kos in trek bij Europese reizigers.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Griekenland

 

Reviews lezen over Griekenland

Meer informatie over Griekenland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Griekenland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Griekenland met Skyscanner

Kaart van Griekenland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.