TripAdvisor Certificate of Excellence NH hotels

De internationale hotelketen NH Hoteles heeft dit jaar opnieuw de TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Deze waardering die berust op meningen van reizigers uitgebracht op ’s werelds grootste reisplatform, beoordeelt de bijzondere gastvrijheid van hotels. Slechts 10% van de sectorbedrijven wereldwijd die op de website deelnemen, ontvangen deze gerenommeerde onderscheiding.

Krasnapolsky Amsterdam

NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

subtitel

Om het Certificaat te verkrijgen, moeten hotels een algemene beoordeling van minimaal vier uit een maximum van vijf punten behalen, gebaseerd op gastenevaluaties. Bijkomende criteria omvatten de hoeveelheid reviews die de afgelopen twaalf maanden zijn ontvangen. Zo zegt Tilly Huurnink, Quality and Upsell Manager NH Hoteles:

In de Business Unit Benelux, UK, Frankrijk en Zuid-Afrika hebben 23 hotels het Certificate of Excellence 2013 behaald. Een mooi resultaat en belangrijke erkenning voor de dagelijkse inspanningen van onze medewerkers om onze gasten een uitstekende verblijf te bieden

Tot de onderscheiden hotels behoren onder meer NH Conference Centre Sparrenhorst in Nunspeet, NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, NH Amsterdam Centre, NH Caransa en NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, NH Amersfoort, NH Den Haag, NH Geldrop, NH Atlanta Brussels, NH Brugge, NH Harrington Hall in Londen, NH Lyon Aeroport.

Transparante feedback

NH Hoteles is een pionier op het gebied van transparante en directe feedback op TripAdvisor van gasten die in de hotels hebben verbleven. Op de website laat de hotelketen de scores, meningen en aanbevelingen van haar vestigingen zien zonder enige vorm van filter. NH Hoteles stuurt ook elke klant een e-mail na afloop van het verblijf en nodigt hen daarin uit om de ervaring van hun verblijf te delen. De opmerkingen worden later gecompileerd op het Quality Focus Online platform. Deze gebruikt NH Hoteles voor het meten van klanttevredenheid en het organiseren van verbeteringsprocessen om te blijven inspelen op de behoeften van haar gasten.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.