Air Transat “Meest gezinsvriendelijke airline”

Air Transat is trots te kunnen aankondigen dat zij voor de tweede keer de prijs voor “meest gezinsvriendelijke airline” heeft mogen ontvangen. Deze internationale prijs werd in 2011 door het Kids First Fund gelanceerd en wordt toegekend aan luchtvaartmaatschappijen die aanvullende services biedt die voldoen aan de behoeften van reizende gezinnen.

air-transat-2

Dit jaar nomineerde de jury, bestaande uit enkele vooraanstaanden in de reisbranche, vier luchtvaartmaatschappijen: Air Transat, El Al Israel Airlines, South African Airways en Iberia. De winnaar van de “Family Friendly Airline Award” werd bepaald door een enquête op de Facebook-pagina van het Kids First Fund. Dankzij haar Kids Club verzamelde Air Transat 63% van de stemmen van Facebook-leden over de hele wereld.

Kids Club

De Air Transat Kids Club, opgericht in 2006, is toegankelijk voor kinderen van 2-11 jaar die woonachtig zijn in Canada, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Kids Clubleden en hun ouders genieten van een scala van reisprivileges waaronder gratis stoelreservering voor het kind, aparte check-in balie, snelle bagageafhandeling, voorrang met instappen aan boord en snacks aan boord.

Jean-Francois Lemay, General Manager, Air Transat:

Wij zijn erg trots op deze erkenning van de door ons aangeboden services voor gezinnen die met ons vliegen

Comments are closed.