Kroatië: Het decor voor muziekfestivals

Iedere zomer vormt Kroatië het decor voor verschillende muziekfestivals. Ook voor aankomende zomer staan er weer een aantal festivals op de planning, waar muziekliefhebbers kunnen feesten op de muziek die zij leuk vinden en tegelijkertijd kunnen genieten van de mooie Mediterraanse omgeving.

fresh-island-festival

Hip Hop op eiland Pag

Liefhebbers van Hip Hop muziek zijn deze zomer op het Fresh Island Festival te vinden. Dit festival vindt van 10 juli t/m 13 juli plaats op het Zrće strand. Zrće is het idylische strand op het eiland Pag. Het vier dagen durende Fresh Island Festival wordt voor de tweede keer georganiseerd en is het enige Hip Hop festival in het zuidoosten van Europa. Gedurende het festival – waarvan het programma dag en nacht doorgaat – krijgen de festivalgangers op vier verschillende podia in de Aquarius beach club, de Papaya beach club en op diverse bootfeesten de beste Hip Hop tunes te horen. Optredens van Hip Hop superster Snoop Dogg en A$AP Rocky ontbreken hierbij niet.

Feesten in een fort

Het Seasplash Festival wordt voor het elfde jaar op rij georganiseerd en is geschikt voor bezoekers die van verschillende muziekstijlen houden. Dit 5 podia tellende festival is uniek in zijn verscheidenheid aan muziek en brengt diverse muziekgenres samen: van reggae, ska en jungle, tot drum ’n’ bass, dubstep en electro. Ieder jaar vinden er meer dan 60 verschillende lokale en internationale optredens plaats. Naast de diverse optredens worden er ook workshops georganiseerd, zijn er relax zones en worden er bootfeesten gegeven. Het Seasplash Festival is van 18 juli t/m 22 juli in Fort Punta Christo, nabij Pula.

Tickets

Tickets voor het Fresh Island Festival zijn verkrijgbaar vanaf € 28,- Daarnaast zijn er ook accommodatie paketten beschikbaar. Tickets voor het Seasplash Festival zijn verkrijgbaar vanaf € 16,-. Bij het Seasplash Festival zijn er campingplaatsen beschikbaar, maar aangezien Pula dichtbij en goed bereikbaar is, kunnen bezoekers ook daar overnachten en met het openbaar vervoer van en naar de locatie reizen.

Meer informatie over het Fresh Island Festival is te vinden op: www.fresh-island.org en een filmpje is te vinden op: www.fresh-island.org/videos. Voor meer informatie over Seasplash Festival bezoek je: www.seasplash-festival.com.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van LOCATIE

 

Reviews lezen over Kroatië

Meer informatie over Kroatië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kroatië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kroatië met Skyscanner

Kaart van Kroatië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.