Na 10 jaar liften eindelijk naar Poznań!

In het Pinksterweekend, van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei, vindt een liftwedstrijd plaats van Groningen naar Poznań.
poznan-polen
Deze wordt georganiseerd door improvisatietheatervereniging Ulteam uit Groningen . Er doen 29 deelnemers mee in 13 teams. Omdat het in 2013 de tiende editie betreft is de eindbestemming de verste die er tot nu toe is geweest. Eerdere edities gingen naar Berlijn, Brugge,
Trier, Lille, Århus, Brussel, Keulen, Gent en Heidelberg (soms met een tussenbestemming).

Geheime bestemming

De bestemming is altijd geheim tot de avond van tevoren. Om 0.00 uur wordt deze bekend gemaakt en vanaf dat moment mag er gelift worden. De winnaar is het team dat als eerste liftend in Poznań aankomt. Naast de wisselbeker is er voor de winnaars dit jaar een leuke prijs, ter beschikking gesteld door de Poolse Organisatie voor Toerisme. En op zaterdag, als hopelijk iedereen is aangekomen biedt Poznań Tourist Organisation alle deelnemers een rondleiding door de stad aan!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Polen

 

Reviews lezen over Polen

Meer informatie over Poznań vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Poznań. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Poznań met Skyscanner

Kaart van Poznań

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.