Reviews van vakantieaccommodaties in Kenia

Uit een onlangs verschenen onderzoek van Olery is gebleken dat reviews van vakantieaccommodaties steeds belangrijker worden bij het boeken van een vakantie. Deze beoordelingen wekken vertrouwen en wanneer hotels geen beoordeling hebben zegt 53% van respondenten het hotel niet te willen boeken. Dit geldt ook voor accommodaties in Kenia. De beoordelingswebsite Zoover heeft onlangs aan vijf Keniaanse accommodaties met de beste beoordelingen een award uitgereikt. Kenya Tourism Board heeft ze hieronder op een rijtje gezet.

Forest Dream Resort, Kenia

Forest Dream Resort, Kenia

Severin Safari Camp

Dit Safari Camp is gelegen midden in Tsavo West Nationaal Park. Vanuit het Safari Camp is er uitzicht over de savanne waar de verschillende leden van de ‘Big Five’ voorbij wandelen. Er zijn 188 kamers en de accommodatie heeft luxe faciliteiten zoals wellness, een spa, zwembad en tennisbanen. Vakantiegangers hebben het Severin Safari Camp op Zoover beoordeeld met gemiddeld een 9,7.

Forest Dream Resort

Met een gemiddeld cijfer van een 9,5 heeft ook het Forest Dream Resort een Zoover award ontvangen. Dit resort bevindt zich in een subtropisch regenwoud en is gelegen aan het strand van Diani Beach, dat behoort tot de mooiste stranden van de Keniaanse kuststrook. Hier kunnen gasten genieten van de natuur en verse producten uit de directe omgeving.

Baobab Beach Resort

De tropische tuinen van het Baobab Beach Resort hebben een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. Hier leven vlinders en verschillende vogelsoorten en het is omringd met kleurrijke bloemen en een bloeiende vegetatie. Deze accommodatie heeft een hoge waardering gekregen van bezoekers van Zoover op het gebied van service en eten. Op Zoover scoort het Boabab Beach Resort gemiddeld een 9.1.

Diani Reef Beach Resort & Spa

Het Diani Reef Beach Resort & Spa is ook gelegen aan het witte strand van Diani Beach. Na een aantal dagen van safari is dit hotel een goede uitvalbasis om bij te komen aan de kust. Het hotel is voorzien van allerlei gemakken. Beoordelaars op Zoover hebben dit hotel gemiddeld een 8.2 gegeven.

Mombasa Continental Resort

Dit resort is gelegen aan Shanzu beach en op 13 kilometer van het centrum van de stad Mombasa. Als je in dit hotel verblijft kunnen safari en strand goed gecombineerd worden met een bezoek aan de stad Mombasa. Hier kun je struinen langs de verschillende kraampjes op de lokale markt in Mombasa Old Town, een bezoek brengen aan Fort Jesus en op een tamarind dhow varen door de stadse wateren. Het hotel kreeg van de beoordelaars op Zoover een goede score op prijs/kwaliteit en service. Het gemiddelde cijfer is een 8,5.

Over Kenia

Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het thuis van ‘the Big Five’; olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard én het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. Vanuit Nederland en België worden verschillende vluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op www.magicalkenya.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kenia

 

Reviews lezen over Kenia

Meer informatie over Kenia vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kenia. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kenia met Skyscanner

Kaart van Kenia

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.