Vorstelijk reisadvies reisvergelijker Momondo

Niet alleen zal Willem-Alexander zijn titel prins snel achter zich laten, ook de Nederlandse bodem laat hij regelmatig achter zich om andere landen te bezoeken. Bijvoorbeeld voor een tripje naar Sevilla waar hij zelfs zijn vrouw Máxima ontmoette, waarop meerdere tripjes New York volgden. Of de jaarlijkse wintersport en natuurlijk Argentinië. Met zijn reisgedrag kan Willem-Alexander zichzelf binnenkort naast koning ook zeker een ervaren reiziger noemen. De internationale reiszoekmachine Momondo weet zelfs voor onze koning nog wel wat interessante bestemmingen te bedenken. Door middel van een regenboog aan reismogelijkheden heeft Momondo namelijk voor elke reiziger nog wel iets nieuws te ontdekken.

momondo

Er helemaal tussenuit in Posh Purple New Delhi

Als de Oranjes hun vakantiehuis in Griekenland achter zich willen laten, dan is het kleurensysteem van Momondo ideaal om de perfecte getaway te vinden. Zo is New Delhi als Posh Purple bestemming door Momondo als elegant en exquisite gekenmerkt. Met de Taj Mahal als absolute must-see en de Lotus temple wanen de Oranjes zich hier echt in een andere wereld. Met Momondo is bij deze vorstelijke bestemming geen vorstelijke portemonnee nodig, Momondo vergelijkt namelijk alle aanbieders om zo tot de voordeligste én beste vlucht te komen.

Samen tot rust komen in tranquil turqoise Reykjavik

Als Alexander samen met Maxima liever een koudere temperatuur opzoekt, is een tranquil turquise bestemming zoals Reykjavik ideaal. IJsland het land van vuur en water, is een land van contrasten. Aan de ene kant de vulkanen en hete waterbronnen, aan de andere kant de geysers en het koude klimaat. Een tranquil turquise bestemming is authentiek en rustig. Lekker warm ingepakt kan het koninklijk paar hier ook nog eens de paparazzi ontvluchten.

Gezellig met zijn alle naar cultural green Málaga

Natuurlijk zijn Willem-Alexander en Máxima niet alleen, de drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane gaan graag mee op reis. Málaga is de ideale gezinsbestemming. Zo kan er misschien ook nog een bezoek gebracht worden aan het nabijgelegen Sevilla, waar Willem-Alexander en Máxima elkaar ontmoetten. Op Momondo.nl zijn alle tips voor een reisje naar Málaga te lezen, zoals interactieve musea, locale restaurants, de vele parken en daarnaast de verschillende stranden.

Over Momondo

Reiszoekmachine www.Momondo.nl doorzoekt meer dan 700 reiswebsites en vergelijkt de beste deals voor vluchten, hotels en autoverhuur. Het Deense bedrijf is in 2006 opgericht en is hot volgens internationale media als de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times – en de legendarische Engelse reisgoeroe Arthur Frommer. In 2012 ontving Momondo de prijs voor de beste reisvergelijkende dienst van de onafhankelijke Duitse Stiftung Warentest. Momondo levert tevens user-generated stadsgidsen en is daarmee één van de grootste Deense reisgidsuitgevers. Zie voor meer informatiewww.Momondo.nlof download de gratis app voor iPhone en Android.

Comments are closed.