Aruba zakelijke gateway Latijns-Amerika

De Arubaanse regering zal een leidende rol spelen als verbinder tussen het Europese bedrijfsleven en de meest vooraanstaande Latijns-Amerikaanse economieën. Hiertoe organiseert de regering op het eiland het eerste Europe meets the Americas congres, waarbij met name het Nederlandse bedrijfsleven aan potentiële Latijns-Amerikaanse zakenpartners gekoppeld wordt. Europe meets the Americas vindt van 6 t/m 8 mei plaats. Kijk voor meer informatie op: eumeetsamericas.com

aruba-gateway-nederlandse-zakelijke-markt-latijns-america

Europe meets the Americas congres

Gedurende deze driedaagse internationale bijeenkomst ligt de focus op duurzaamheid, logistiek en business & professional service. Imposante sprekers waaronder Aruba’s minister-president Mike Eman, Jan Peter Balkenende, José Maria Figueres, directeur van de Carbon War Room en voormalig president van Costa Rica en Hans Biesheuvel, algemeen directeur van MKB Nederland, maken hun opwachting. Deelnemende bedrijven kunnen kennis uitwisselen, zich aan potentiële zakenpartners verbinden en inspirerende sessies bijwonen over de diverse culturen waar zij mee in aanraking zullen komen.

Aruba heeft veel kennis over verschillende Latijns-Amerikaanse markten. Daarnaast zijn veel Arubanen meertalig en spreken zij naast Engels, Nederlands en Papiaments ook Spaans.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Aruba

 

Reviews lezen over Aruba

Meer informatie over Aruba vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Aruba. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Aruba met Skyscanner

Kaart van Aruba

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.