Zomerzoektochten Frans-Vlaanderen

Vier 300 jaar grens op de fiets – 2013 is het jaar van 300 jaar Frans-Belgische grens, gesymboliseerd door het Verdrag van Utrecht. Een grens die eigenlijk geen grens is maar meer een streep door het landschap. Zoveel jaar later hebben beide kanten van die Schreve nog enorm veel gemeen: zelfde waarden, zelfde samenhorigheid, zelfde landschappen en hetzelfde karakter.

armentières

De Route

Ervaar het deze zomer al fietsend aan den lijve en verleg je grenzen in Noord-Frankrijk. Neem in Armentières, Bailleul en Hondschoote deel aan de zomerzoektochten. Het begin en eind van de 30 à 40 km lange route is bij de Diensten voor Toerisme. Onderweg zijn er vragen die je moet oplossen. Deelnemers maken aan het eind van de zomer kans op mooie prijzen. Doe je onderweg te goed in een plaatselijk café aan een picon of lokaal gebrouwen bier.

Download gratis de routebeschrijvingen en vragenlijst op www.opstapinnoord-frankrijk.fr (>wandelen en fietsen)
www.tourisme-nord.fr

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Frankrijk met Skyscanner

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.