Boer Willem in actie op Graubünden klimwand

Graubünden Toerisme start morgen een leuke consumentenactie. Op 16 en 17 april wordt er in Muiden en Amsterdam een enorme Graubünden klimwand geplaatst. Boer Willem –uit het laatste seizoen van het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw- komt op 16 april ook in actie op de klimwand.

Graubünden

Graubünden

Opvallende verschijning

Graubünden Toerisme heeft een enorme klimwand geproduceerd, die op 16 en 17 april in Amsterdam en Muiden wordt gestationeerd. De klimwand is maar liefst acht meter hoog en zes meter breed en dus een behoorlijk opvallende verschijning. Over de hele wand zijn de bergen van Graubünden afgebeeld, waardoor klimmers zich even in de Zwitserse Alpen wanen. Vakantiegebied nr.1 van Zwitserland wordt hiermee even naar Nederland gehaald.

Consumenten begeleid door professionele kliminstructeurs

Op dinsdag 16 april en woensdag 17 april wordt de klimwand overdag gestationeerd bij de Maxis Megastores, aan de Pampusweg in Muiden. De wand is dan vrij toegankelijk voor consumenten die, onder begeleiding van professionele kliminstructeurs, naar boven willen klimmen. Speciaal voor de media, staat de klimwand op dinsdagavond, 16 april vanaf 19.00 uur op de Kop van Java eiland in Amsterdam. Uiteraard zijn consumenten dan ook welkom.

Boer Willem klimt met hoogtevrees

Op dinsdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur komt boer Willem ook op de Graubünden klimwand in actie. Vorig jaar ging Willem met Klaas (zijn eerste keus in het tv programma Boer zoekt Vrouw) op weekendtrip naar Graubünden. In de bergen van Graubünden heeft hij het enorm naar zijn zin gehad. Hij waagt dan ook graag een poging op de Graubünden klimwand, ook al vindt hij dit best spannend, want… boer Willem heeft hoogtevrees.

Beste wedstrijdklimmers van Nederland

Boer Willem wordt dinsdag bijgestaan door het Nederlands Team Sportklimmen. Dit team bestaat uit de beste wedstrijdklimmers van Nederland. Het team wordt door de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) uitgezonden naar internationale wereldbekerwedstrijden, EK’s en WK’s in de disciplines lead (20 meter lange routes klimmen) en boulder (4,5 meter lange routes klimmen). De Nederlandse sportklimmers doen het goed in het internationale wedstrijdveld. Nederland is ieder jaar in de top 10 van de landen-ranking terug te vinden, een knappe prestatie in een sport waarin zo’n 73 aangesloten landen actief zijn.

Waar en wanneer

Op dinsdag, 16 april staat de klimwand tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Maxis Megastores in Muiden.
Op dinsdagavond, 16 april staat de klimwand vanaf 19.00 uur op de Kop van Java eiland in Amsterdam.
Op woensdag 17 april staat de klimwand tussen 09.00 en 17.00 uur bij de Maxis Megastores in Muiden.

Achtergrond van de actie

Om de Zwitserse regio Graubünden als veelzijdige zomerbestemming onder de aandacht te brengen van Nederlandse consumenten ontwikkelt Graubünden Toerisme diverse campagnes en promotionele activiteiten. Eén van die campagnes is “Alpenvakantie die bij je past”. Doel van deze campagne is de bekendheid van Graubünden in Nederland te vergroten en de veelzijdigheid van de bergregio tastbaar te maken. De klimwand is een onderdeel van “Alpenvakantie die bij je past.”

Droomvakantie winnen

Op de site kunnen liefhebbers van een Alpenvakantie een persoonlijk reismagazine samenstellen op basis van hun persoonlijke voorkeuren op het gebied van slapen, eten en activiteiten. Het systeem, kiest op basis van de bezoekersvoorkeuren twee concrete en boekbare reisvoorstellen, die zijn afgestemd op de behoeftes van de bezoeker. De vakantieganger kan op basis hiervan een Alpenvakantie boeken die precies past. Bovendien wint één gelukkige deelnemer aan het eind van de campagne zijn persoonlijke droomvakantie naar Graubünden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Graubünden

 

Reviews lezen over Graubünden

Meer informatie over Graubünden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Graubünden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Graubünden met Skyscanner

Comments are closed.