Europa’s grootste bridge toernooi in Kroatië

Het internationale Pula Bridge Festival vindt voor de 52ste keer plaats in Pula van 7 tot 18 september 2013. Het festival wordt wederom samen met het Kroatische gastvrijheidsbedrijf Arenaturist georganiseerd.

Pula Bridge Festival

Pula Bridge Festival

Bezoekers festival

Het internationale Pula Bridge Festival verwelkomt ieder jaar meer dan 100 teams voor het Open Team toernooi en 270 paren voor het Open Paren toernooi. Deze bezoekers zijn afkomstig uit meer dan 40 landen. Door de directe vluchten die Pula als bestemming hebben, is het festival goed bereikbaar. Ook de accommodatiemogelijkheden zijn veelzijdig door de verschillende Arenaturist vestigingen, welke gedeeltelijk in beheer zijn van PPHE Hotel Group. Eén van de vestigingen is het recentelijk geopende Park Plaza Histria Pula, een comfortabel hotel direct gelegen aan de zee.

Bridgen onder de Istrische zon

Het kaartspel bridge wordt door 60 miljoen mensen wereldwijd beoefend en staat bekend als ‘Het spel voor het leven’. Dit komt doordat het sociale interactie stimuleert en ongeacht niveau en vaardigheden iedereen het spel kan spelen. De populariteit van het spel, in combinatie met de plaats waar het festival plaatsvindt, de kustplaats Pula gelegen aan de Adriatische zee, zorgt er voor dat het elk jaar veel bezoekers trekt. De stad Pula biedt een scala aan lokale attracties die het bezoeken waard zijn, waaronder het Romeinse Amfitheater, de wijnreizen, de natuur en de prachtige stranden.

Toegang tot het toernooi begint vanaf € 15,- per dag met verschillende prijsmogelijkheden, waaronder een geldprijs van € 35.000,-.

Park Plaza Histria Pula

Park Plaza Histria Pula is een modern resort, gelegen aan de Adriatische zee. Het hotel heeft een compleet nieuwe receptie, lobby, restaurant, bar, bioscoop en conferentiecentrum voor 700 gasten. Verder is het hotel voorzien van een spa en fitnessruimte. Samen met Park Plaza Medulin heeft Park Plaza Histria Pula de gouden medaille 2013 gewonnen van TUI Verenigd Koninkrijk & Ierland, op basis van hoge waarderingen van klanten van reisorganisaties Thomson en First Choice (beiden onderdeel van TUI Verenigd Koninkrijk & Ierland). Voor nadere informatie bezoek de website www.parkplaza.nl/croatia en om een reservering te maken bezoek: www.arenaturist.com.

Over PPHE Hotel Group

PPHE Hotel Group (voorheen Park Plaza Hotels) bezit, huurt, ontwikkelt, exploiteert en franchised full service upscale en lifestyle hotels op hoofdbestemmingen en regionale centra in met name Europa. De meerderheid van de hotels van de groep opereren onder twee verschillende merken, Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otel®. De Groep heeft een exclusieve licentie van Carlson, een wereldwijd niet-beursgenoteerd reis- en gastvrijheidbedrijf, om Park Plaza® Hotels & Resorts te ontwikkelen en te exploiteren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kroatië

 

Reviews lezen over Kroatië

Meer informatie over Kroatië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Kroatië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Kroatië met Skyscanner

Kaart van Kroatië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.