Asha Bhosle & Metropole orkest

Asha Bhosle, de “Nightingale of Asia”, geeft samen met het Metropole Orkest op 9 mei een eenmalig concert ter viering van haar 80 e verjaardag. De grootste muziekdiva van Bollywood geeft dan een uniek concert in het World Forum in Den Haag.

Asha Bhosle

Asha Bhosle

Asha Bhosle

Asha Bhosle heeft als playback-zangeres voor meer dan duizend Bollywood-films liedjes gezongen, maar heeft ook daarbuiten opnames gemaakt en opgetreden in talloze concerten in binnen- en buitenland. Ze heeft meer dan twaalfduizend liedjes gezongen in allerlei talen en in allerlei genres, solo of met zangers als Mohammed Rafi of Kishore Kumar. Volgens het Guiness Book of World Records is ze de artiest die het meest is opgenomen in de geschiedenis van de muziek.

Ze trad eerder ondermeer op samen met Robbie Williams, Nelly Furtado en REM. Tijdens het unieke concert op hemelvaart zullen haar grootste hits in nieuwe arrangementen met het befaamde Metropole Orkest worden uitgevoerd. Het concert valt samen met het Lalla Rookhfestival waarin de herdenking van 140 jaar Indiase migratie wordt gevierd. Aanvang: donderdag 9 mei ( Hemelvaart) 14.30 uur in het World Forum in Den Haag. Het Festival is een initiatief van de Diaspora Leerstoel Lalla Rookh en wordt geproduceerd door Live in Europe.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Haag

 

Reviews lezen over Den Haag

Meer informatie over Den Haag vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Den Haag

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.