Nieuw: OntdekJouwCuraçao.nl

Vanaf vandaag krijgt iedereen de kans om Curaçao te verkennen via het nieuwe platform OntdekJouwCuracao.nl. Via televisie- en radiocommercials, online en sociale media maken consumenten kennis met het Curaçao van mensen die een bijzonder en warm gevoel met het Caribische eiland delen. Zo deelt ook de bekende Curaçaose GTST-acteur Everon Jackson Hooi onder het motto “I Am Curaçao” de verborgen juweeltjes van zijn eiland op de nieuwe website. Maar de consument kan op OntdekJouwCuracao.nl nog veel meer geheimen van Curaçao ontdekken. Al surfend op de site kan hij zo interactief op basis van de eigen interesse zijn persoonlijke Curaçao ontdekken. Handig bij de oriëntatie en praktisch op reis.

ontdekcuracao.nl

OntdekJouwCuracao.nl

I Am Curaçao

Vanaf vandaag zijn talrijke bekenden en minder bekenden, die op verschillende manieren worden geïnspireerd door Curaçao, te zien en te horen op OntdekJouwCuracao.nl. In persoonlijke “I Am Curaçao” boodschappen vertellen zij over hun Curaçao, de parels van het eiland, hun bijzondere ervaringen en gevoel. Naast Everon Jackson Hooi inspireren muzikant Junior Tecla, modeontwerpster Marytsa Schoester, sieraadontwerpster Rebecca Paz en de ondernemers Wilfred Hendriksen, Anne-Marieke Holten en Jan Peltenburg met hun voorliefde voor Curaçao.

Edward Suares, Directeur van het Curaçao Toeristen Bureau Europa, zegt:

Door het delen van bijzondere ervaringen op het eiland en het opdoen van inspiratie die past bij de persoonlijke voorkeuren, zullen nog meer mensen Curaçao in hun hart sluiten. We zullen nog meer Nederlanders kunnen overtuigen om vakantie te vieren op Curaçao en we zullen nieuwe Curaçao fans in de voetsporen zien treden van de hoofdrolspelers in de filmpjes.

Multimediaal

De komende twee weken zullen radiocommercials de consument nieuwsgierig maken naar OntdekJouwCuraçao.nl. Ook via Facebook en Twitter zullen inspirerende boodschappen gepost worden om Curaçao online te ontdekken.

Daarnaast zal de campagne centraal staan tijdens diverse activiteiten in het land door het Curaçao Toeristen Bureau Europa. In samenwerking met CaribeMag.com delen de “I Am Curaçao” inspirators in uitgebreide interviews hun tips en aanbevelingen. Hun verhalen gaan vergezeld van vele prachtige foto’s van de Curaçaose fotograaf Brian Smulders.

Door het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen op OntdekJouwCuracao.nl ervaart de consument de bekende en onbekende schoonheid van het eiland en geheel aansluitend op zijn eigen interesse. Letterlijk ontdekt men zijn eigen Curaçao, gepresenteerd als persoonlijke ansichtkaart met prachtige foto’s. Deze ansichtkaart kan op verschillende manieren gedeeld worden met vrienden en bekenden. En wie geluk heeft wint met de persoonlijke ansichtkaart bovendien een droomreis naar Curaçao

In top drie buiten Europa

Curaçao is al jaren een geliefde vakantiebestemming voor Nederlanders. Naast zon, zee en strand en de verscheidenheid aan activiteiten, natuur en de kleurrijke bevolking, is het ook de Nederlandse taal die het eiland in de Caribische zee zo populair maakt. Het eiland is een van de topbestemmingen buiten Europa en er wordt dan ook veel georganiseerd op Curaçao. Zoals het populaire Curaçao North Sea Jazz Festival, de Fashion Week Curaçao en het Curaçao International Film Festival Rotterdam. Ook valt Curaçao op door de geplande ruimtetrips van het Space Expedition Curaçao vanaf 2014.

Bezoek het platform via www.ontdekjouwcuracao.nl

Kijk en luister hier naar enkele televisiecommercials:

Voor meer informatie over Curaçao als vakantiebestemming: www.bezoekcuracao.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Curaçao

 

Reviews lezen over Curaçao

Meer informatie over Curaçao vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Curaçao. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Curaçao met Skyscanner

Kaart van Curaçao

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.