Star Clippers biedt cruises in Scandinavië

De schepen van Star Clippers bieden een intieme cruise ervaring op een echt zeilschip. Ook dit jaar brengt Star Clippers weer een aantal adembenemende reizen rond Scandinavië op het prachtige zeilschip de Star Flyer. Dat is genieten van de Middernachtzon en van de fantastische aanleghavens langs de reisroute.

star-clippers-biedt-cruises-scandivie

Star Flyer

Op de Star Flyer reizen maximaal 170 passagiers mee die genieten van rust, comfort en een perfecte service. Niet alleen het leven aan boord van de Star Flyer spreekt tot de verbeelding maar ook de reisroute. Het zeilschip vertrekt op 25 mei, 15 juni en 6 juli voor een droomreis van tien nachten vanuit de Zweedse hoofdstad Stockholm. De aanleghavens zijn Visby in Gotland, Talinn met zijn middeleeuwse sfeer en St-Petersburg met de Hermitage, een Russisch kunstmuseum van wereldniveau. Ook in Helsinki, de hoofdstad van Finland, gaan de cruisereizigers aan land voor een boeiend stadsbezoek, net als in Hanko en Mariehamm. Elke stopplaats van deze voorjaars- en zomercruise is een kennismaking met hoogtepunten van de Europese cultuur.

Bestemmingen

Op 25 juni vertrekt de Star Flyer voor een 11 nachten durende reis naar Zweden, Estland, Finland, en Rusland. De Star Flyer gaat tijdens deze trip ook voor anker bij Saaremaa. Dit eiland in de Oostzee is bosrijk, heeft indrukwekkende rotskusten en tal van cultuurhistorische bezienswaardigheden. Tijdens deze reis wordt het door de Midzomerzon nauwelijks donker.

Tijdens een zeilvakantie met Star Clippers naar Scandinavië en Rusland wordt traditie vermengd met eigentijds comfort, een informele sfeer en ontspanning. Het leven aan boord van de Star Flyer is een onvergetelijke ervaring die lijkt op een ervaring op een privé jacht. Daarbij brengt het cruiseschip haar gasten op de meest aangename manier naar de mooiste toeristische bestemmingen van Noord-Europa.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Scandinavië

 

Reviews lezen over Scandinavië

Meer informatie over Scandinavië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Scandinavië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Scandinavië met Skyscanner

Kaart van Scandinavië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.