Boerenhof Emiel open in mei

Theaterpark Astrid Lindgrens Wereld in Zuid-Zweden gaat op 9 mei open. Dan begint er weer een nieuw seizoen. Er is goed nieuws voor de fans van Emiel, want Katthult is helemaal vernieuwd. Het boerenhof is veel groter geworden en ligt in een prachtig natuurgebied, bij een enorme eikenheuvel. Hier kunnen kinderen en hun ouders het negentiende eeuwse boerenleven ervaren, met veel dieren, weides en oude eiken. Natuurlijk ontmoet je er ook Emiel in levenden lijve. De belhamel beleeft er de gekste avonturen.

boerenhof-emiel-open-in-mei-zweden

Naast Emile vind je veel andere figuren in het park uit de verhalen van Astrid Lindgren. Madieke in Junibacken, Ronja in de Mattisburcht, Karlsson op het dak en natuurlijk Pippi Langkous. Informatie over het park vind je op Alv.se/nl.

Informatie

Astrid Lindgrens Värld ligt in Zuid-Zweden, halverwege Malmö en Stockholm. Het park is geopend van 9 mei tot 26 september 2013. Ook tijdens de Zweedse en Deense herfstvakanties. Op Alv.se/nl vind je ook informatie over het vakantiehuispark en de camping van Astrid Lindgrens Värld.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zweden met Skyscanner

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.