Zomerdienstregeling van start op Schiphol

De nieuwe Schiphol Timetable is gepubliceerd met daarin een compleet overzicht van alle passagiers lijndiensten van en naar Amsterdam Airport Schiphol. Alle bestemmingen in de Schiphol Timetable zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf Schiphol. De Schiphol Timetable is te downloaden op www.schiphol.nl en wordt maandelijks vernieuwd. Deze informatie is tevens te vinden op de Schiphol App.

schiphol-nieuwe-dienstregeling-zomer

Nieuwe luchtvaartmaatschappijen

Schiphol verwelkomt drie nieuwe luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij Etihad Airways gaat dagelijks vluchten uitvoeren op Abu Dhabi. De WOW Air uit IJsland gaat driemaal per week naar Reykjavik vliegen. Maastricht Airlines vliegt met ingang van 1 mei meerdere malen per dag op en neer naar Maastricht.

Uitbreiding netwerkbestemming Schiphol

Het netwerk aan bestemmingen breidt uit met enkele nieuwe bestemmingen. Zo voegt KLM drie nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe met twee vluchten per dag naar Alesund in Noorwegen en twee keer per dag naar Manston (Kent). Ook start KLM met drie vluchten in de week naar de Japanse stad Fukuoka. Met de komst van Maastricht Airlines krijgt Schiphol Maastricht per 1 mei 2013 als nieuwe bestemming erbij.

Nieuwe bestemmingen voor huidige luchtvaartmaatschappijen

Transavia.com start met drie vluchten per week naar Casablanca en vier vluchten per week naar Porto. CityJet vliegt deze zomer tweemaal per week naar Brive-La-Gaillarde in het Franse departement Corrèze en wekelijks naar de Zuid Franse stad Perpignan.

Komende zomer wordt door KLM op een aantal bestemmingen in zowel Europa als intercontinentaal de frequentie opgevoerd naar Basel, Budapest, Linkoping, Lyon, Norwich en Praag en Abu Dhabi, Almaty, Bahrein, Bonaire, Curaçao, Entebbe, Guayaquil, Kigali, Los Angeles, Quito, Rio de Janeiro en Tokyo. Delta Air Lines voert de frequentie op New York, easyJet op Berlijn, Lissabon en Rome, Eurolot naar Krakow en Gdansk, Garuda Indonesia naar Abu Dhabi en Jakarta, Tarom naar Boekarest, Bulgaria Air naar Sofia en TACV Cabo Verde op Sal (SID) en Sao Vicente.

De zomerdienstregeling Amsterdam Airport Schiphol loopt van zondag 31 maart tot en met zaterdag 26 oktober 2013.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Schiphol

 

Reviews lezen over Schiphol

Meer informatie over Schiphol vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Schiphol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Schiphol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.