Oostkust van Istrië zet godin in voor promotie

De godin Sentona, beschermheilige van reizigers, wordt het symbool van een nieuw toerismeproject van de regio Labin & Rabac in Istrië. Hiermee presenteert de regio zich als een bestemming voor ontspanning en balans tussen lichaam en geest.

istrie-zet-godin-sentona-in-ter-promotie-oostkust

Oostkust Istrië

De van oorsprong Liburnische godin Sentona staat symbool voor bescherming, schoonheid en overvloed en zij biedt versnaperingen en ontspanning aan alle bezoekers. Sentona wordt ingezet in het kader van een nieuw toerisme project om deze regio beter op de kaart te zetten. In Istrië is het namelijk de westkust waar de meeste toeristen heen gaan, dankzij bekende trekpleisters als Rovinj en Poreč en de aanwezigheid van een ruim en gevarieerd accommodatieaanbod. Aan de oostkust treft de bezoeker een ingetogener toeristisch aanbod, met de sfeervolle plaatsen Labin en Rabac en een prachtige kustlijn met spectaculair uitzicht op de eilanden van de Kvarner baai.

Sentona

Sentona biedt de bezoekers ‘goddelijke’ menu’s met tradtionele streekgerechten en lokale producten. In Mediteran Residence Hotel in Rabac zorgt de Sentona Bio Well Center voor ontspanning met diverse speciale Sentona behandelingen met lokale oliën en kruiden zoals lavendel en rozemarijn waarna iedereen zich weer als een God voelt. Ontspanning door inspanning is het devies bij enkele nieuwe fiets- en wandelroutes waarbij de gasten onderweg kennismaken met diverse mythische verhalen en legendes van de streek. Een speciale aanrader is de Holy Women Trail die door de ongerepte natuur langs de religieuze highlights van de streek voert.

sentona-promoot-oostkust-instrie-rabac-labin

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Istrië

 

Reviews lezen over Istrië

Meer informatie over Istrië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Istrië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Istrië met Skyscanner

Kaart van Istrië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.