Veel bezoekers Arnhem en Nijmegen met Pasen

Pasen is al jaren de start van het toeristisch-recreatief seizoen in de regio Arnhem Nijmegen. Mensen trekken er massaal op uit om te genieten van een dagje uit of weekendje weg. Ondanks het winterse weer van de afgelopen maanden zijn de verwachtingen voor de regio Arnhem Nijmegen positief te noemen. Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) verwacht, na navraag bij diverse de toeristisch-recreatieve ondernemers in de regio, dat tijdens de Paasdagen veel bezoekers naar de regio zullen trekken.

nederlands-openluchtmuseum-arnhem-zaansebuurt
Bron foto: Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

Hotels

De hotels in regio zien de Paasdagen met optimisme tegemoet. Naast de nodige boekingen voor Paasbrunches zijn de hotelkamers goed gevuld. Natuurlijk zijn nog enkele kamers beschikbaar maar de algemene trend is positief. Het verwachte droge en zonnige weer is bij uitstek geschikt voor een weekend fietsen in de natuur of te winkelen in Arnhem of Nijmegen tijdens de koopzondag op Tweede Paasdag.

Musea

Ook bij de diverse attracties en musea in de regio zijn de verwachtingen positief. Museum Het Valkhof en het Nederlands Openluchtmuseum geven aan dat het huidige weer perfect is voor een bezoek aan de musea. Mede in combinatie met leuke evenementen zoals Lentekriebels in het Openluchtmuseum en de NS voordeelactie met Museum Het Valkhof worden er veel bezoekers verwacht.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Arnhem en Nijmegen

 

Reviews lezen over Arnhem en Nijmegen

Meer informatie over Arnhem en Nijmegen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Arnhem en Nijmegen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Arnhem en Nijmegen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.