Holland America Line viert 140ste verjaardag

Om haar aanstaande 140ste verjaardag te vieren, lanceert Holland America Line op 18 april 2013 een prijsvraag op Facebook. Vier fans maken kans op een cruise voor twee personen met Holland America Line van veertien dagen. Deze winnaars krijgen aan boord een kamer met uitzicht op de oceaan. Meedoen kan tot 8 mei en rond 13 mei worden de vier winnaars geselecteerd.

holland-america-line-2

subtitel

Om mee te doen aan de “4 Corners of the World” prijsvraag is het de bedoeling dat bezoekers de Holland America Line Facebook pagina ‘’liken’’, klikken op de “Win een Cruise” tab en tot slot de vereiste gegevens invullen. De prijsvraag is toegankelijk voor geregistreerde inwoners van 18 jaar of ouder uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, het district Colombia en Canada – met uitzondering van Quebec. Zo zegt Richard Meadows, Executive vice president sales, marketing en gast-programma’s voor Holland America Line:

Deze 140ste verjaardag is een mijlpaal in de geschiedenis van Holland America Line en de prijsvraag is onze manier om onze trouwe fans te bedanken voor hun loyaliteit, toewijding en enthousiasme door de jaren heen. Facebook is een eenvoudige en vriendelijke manier om onze gasten en fans te bereiken. We kijken ernaar uit om de vier gelukkige winnaars te vertellen dat ze kunnen gaan genieten van een twee weken durende vakantie bij ons aan boord.

Kortingen

Naast de “4 Corners of the World” prijsvraag biedt Holland America Line uitzonderlijke kortingen aan om haar 140e verjaardag te vieren. Zo zijn er kortingen op een breed scala van cruises in 2013, de Alaska Cruise Tours en de Exotische reizen in de winter/lente van 2014. De aanbiedingen zijn inclusief een $140 boordtegoed per stateroom op een aantal afvaarten en op de uitgebreide Collectors’ Voyages. Verder zijn er verleidelijke cruisetarieven voor derde en vierde personen die samen een stateroom delen.

Voordelig familie-avontuur

Met deze promotie kan een gezin, bestaande uit vier personen, deze zomer de prachtige kustlijn van Canada en Nieuw Engeland verkennen op een zevendaagse cruise voor slechts € 599 per persoon. Dit tarief geldt voor de eerste twee gasten in een stateroom met uitzicht op de oceaan. Voor de kinderen, die in dezelfde hut verblijven, geldt dan een tarief van € 149 per kind. Families op zoek naar een magische reis naar het land van de middernachtzon in Noord-Europa, kunnen deze zomer een veertiendaagse cruise reis boeken. De eerste twee gasten in een stateroom met uitzicht op de oceaan betalen € 1.749 per persoon en de kosten voor de twee meevarende kinderen zijn € 499 per kind met verblijf in dezelfde cabine, wat dit tot een voordelig familie avontuur maakt.

Kijk voor meer informatie over de Facebook prijsvraag of speciale aanbiedingen op www.hollandamerica.nl en/of www.Facebook.com/HALcruises of bel 0800-7245 425.

Comments are closed.