Oman: luxe tenten bij Schildpaddenreservaat

De stranden van Rass Al Jinz en Rass Al Hadd zijn de enige stranden ter wereld, waar schildpadden het gehele jaar door, ’s avonds aan land komen om eieren te leggen. Beide stranden zijn bescherm natuurgebied om deze bijzondere dieren te beschermen. Nabij het strand van Rass Al Jinz is een onderzoeks- en bezoekerscentrum waar bezoekers terecht kunnen voor meer informatie over de schilpadden.

oman-het-hele-jaar-door-schildpadden-aan-land-die-eieren-leggen

Kamperen naast de schildpadden

Eind 2012 heeft het Rass Al Jinz schildpadden reservaat 12 Luxe Eco-Tents aan haar overnachtingsmogelijkheden toegevoegd. De tenten zijn gelegen op een heuvel in de buurt van het reservaat. Het type accommodatie komt oorspronkelijk uit Australië en is uniek in Oman. Iedere luxe eco-tent beschikt over onder meer airco, een badkamer, koffie- en thee faciliteiten, een kluis, een kleine koelkast en een lcd-tv.

Complete ervaring

Gasten die in de tenten overnachten, mogen zowel ’s avonds als ’s ochtends een bezoek aan de schildpadden brengen onder begeleiding van een gids. Daarnaast hebben zij tijdens hun verblijf gratis toegang tot het Turtle Visitors Centre en ontvangen zij het ontbijt in het restaurant van het centrum.

Meer informatie over Rass Al Jinz Reservaat: www.rasaljinz-turtlereserve.com

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oman

 

Reviews lezen over Oman

Meer informatie over Oman vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oman. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Oman met Skyscanner

Kaart van Oman

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.