Paaseieren zoeken in Plaswijckpark Rotterdam

In Rotterdam is het paaseieren zoeken in Placwijckpark een echte traditie! Ook dit jaar, op eerste paasdag (30 maart), is het weer zo ver! Onder leiding van de paashaas, parkwachter Ed en wasbeer Bertje zal deze mooie dag geopend worden, en is iedereen van 12:00 tot 14:30 van harte welkom om te komen speuren naar de in het park verstopte paaseitjes! Tot slot is er om 15:00 een speciale prijsuitreiking waarbij de vinders van de Gouden Eieren bekend worden gemmaakt!

paaseieren-zoeken-plasweijckpark-rotterdam-paashaas-pasen-eerste-paasdag-chocolade

Daarnaast zal de paashaas door het park snuffelen om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Speciaal voor de kinderen van 1-3 jaar en 4-6 jaar zijn aparte zoekgebieden afgezet.

30 maart en 1 april

Op zaterdag 30 maart en maandag 1 april zullen parkwachter Ed en Wasbeer Bertje ook in het Plasweijckpark in Rotterdam te vinden zijn. Zij zorgen voor een warm en vrolijk paasontvangst!

Plaswijckpark is vanaf 29 maart dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.