Uniek (vrijgezellen)feest Rotterdam!

Het trouwseizoen komt er weer aan en daarom presenteren cocktailbar Elit, restaurant Level en club Blender de ‘Hotspotroute’ in Rotterdam! Tijdens deze route ontdek je in slechts één avond de beste plekken van de Maasstad: de pittoreske Oude Haven, het historische Maagd van Hollandkwartier en het culturele hart van de Witte de Withstraat. Het programma bestaat uit cocktailworkshops, sightseeing én tourtjes in tuk-tuks, en staat daarom garant voor een avond om niet te vergeten!
Schermafbeelding 2013-02-28 om 14.45.27

Cocktails, Diner & Dancing

De allesomvattende Hotspotroute is hét antwoord op saaie, verplichte nummertjes en laat Rotterdam op haar best ervaren. Het startpunt van de Hotspotroute is de schilderachtige Oude Haven. In cocktailbar Elit start de tour met een smaakvolle cocktailworkshop, verzorgd door een professionele cocktailshaker. Na de workshop navigeert de groep zich langs de architectonische kubuswoningen richting de volgende halte: restaurant Level in het Maagd van Hollandkwartier. In dit gezellige restaurant krijgt het gezelschap een smakelijk driegangenmenu voorgeschoteld in een knusse huiskamersfeer. Als uitsmijter van de avond brengt een hippe tuk-tuk de groep naar de Rotterdamse nr. 1 club: Blender. In deze industriële club op de Witte de Withstraat wordt iedereen uitgebreid in de watten gelegd. Vrije entree, ontvangst op de ‘Red Carpet’ en een compleet ingerichte Special Service Table mét magnum fles champagne geeft de avond een spectaculaire wending. Hierna wordt er tot in de vroege uurtjes gedanst op de beats van de beste DJ’s uit Rotterdam en omstreken!
vrijgezellenfeest_rotterdam_1

Hotspots Rotterdam

Hotspotroute Rotterdam is het resultaat van de samenwerking van Blender, Elit en Level. Naast afzonderlijke kwaliteiten, hebben de drie zaken een belangrijke overeenkomst: cocktails. Het barpersoneel van de drie zaken wordt al jaren geloofd om hun uitmuntende vakmanschap op dit gebied. De Hotspotroute kan vanaf 6 personen gereserveerd worden op www.hotspotrouterotterdam.nl. Ook zijn er combinatie arrangementen mogelijk met de ludieke cocktailstrippenkaart. Een originele manier om de beste cocktails van de stad te proeven in groepsverband!
vrijgezellenfeest_rotterdam_2

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.