Esplanade Beste hotel in Kroatië

Het Esplanade hotel in de Kroatische hoofdstad Zagreb, heeft de award ‘Beste Hotel in Kroatië’ ontvangen, naar aanleiding van vele goede reacties op de beoordelings-website TripAdvisor. De prijs is gebaseerd op de categorieën: beste hotel, beste service en het beste luxe hotel in Kroatië. Esplanade scoorde op alle categorieën hoger dan de concurrentie, en kwam daarmee als absolute winnaar naar voren. Het hotel werd door gasten beschreven als ‘Een glorieuze oude dame onder de Europese hotels’ en ‘ stijlvol tot in detail’.
esplanade_zagreb

TripAdvisor

TripAdvisor is een van de belangrijkste en meest bezochte toeristische website in de wereld, waar miljoenen reizigers dagelijks hun ervaringen delen over de hotels, attracties en bestemmingen die zij hebben bezocht. Elk jaar wordt naar aanleiding van deze beoordelingen de Travelers Choise Winner gekozen.
esplanade_zagreb_2

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zagreb

 

Reviews lezen over Zagreb

Meer informatie over Zagreb vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zagreb. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zagreb met Skyscanner

Kaart van Zagreb

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.