Nederlanders op ‘Vaticantie’

In navolging op de bekendmaking dat Benedictus XVI als eerste paus in bijna 600 jaar zal terugtreden, signaleert boekingswebsite Hotels.com een stijging van 116% in het aantal zoekopdrachten naar Rome.
Paus treedt af in Rome

Hotel overnachtingen in Rome

Rooms-katholieke Nederlanders lijken op zoek te zijn naar hotelovernachtingen in Rome om met een bedevaart afscheid te nemen van de paus, die zijn ambt bijna acht jaar vervulde. Ook in andere Europese landen stijgt het aantal zoekopdrachten naar Rome aanzienlijk. In Italië zelfs met 236 procent.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rome

 

Reviews lezen over Rome

Meer informatie over Rome vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rome. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Rome met Skyscanner

Kaart van Rome

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.