De romantiek van het cruisen

Met een schip in de vloot genaamd Costa neoRomantica, is Costa Cruises bij uitstek de cruisemaatschappij voor romantici. Met het oog op Valentijn geeft Costa inspiratie voor de ultieme romantische vakantie.
costa-cruises

Cruisen de ideale vakantie

Bij honeymooners is cruisen altijd populair geweest. Inmiddels hebben steeds meer mensen cruisen als ideale vakantie ontdekt, waardoor het romantische beeld van cruisen op de achtergrond is geraakt. Onterecht, want aan boord is het een aaneenschakeling van romantische momenten. Vanuit de deckchair dolfijnen zien zwemmen in de ondergaande zon, en met een cocktail in de hand kijken naar de eindeloze horizon. De sterrenhemel boven zee is helderder dan waar ook.


Niets is romantischer dan met z’n tweeën cruisen. Een cruise die geheel gepersonaliseerd kan worden. Zo beschikt elk schip van de Costa vloot over een kleinschalig a la carte restaurant waar voor een kleine toeslag van een gastronomische maaltijd bij kaarslicht kan worden genoten. Na het diner is altijd wel een rustig plekje te vinden om met een cocktail na te genieten, ergens aan dek of als het wat frisser is binnen in de pianobar met sfeervolle livemuziek. Nog zo’n romantische plek om te vertoeven is de Samsara Spa, met heerlijke faciliteiten zoals de sauna, relaxstoelen (met uitzicht op zee) of jacuzzi . Of heerlijk ontspannen tijdens een fijne duomassage. Na het dansen op zwoele muziek, genieten in de Samsara Spa en van alle romantiek aan boord is het overdag heerlijk slenteren in de havenplaatsjes waar aangelegd wordt.

Romantisch naar Amsterdam cruisen

Een 10-daagse romantische cruise aan boord van de Costa neoRomantica vanuit het Italiaanse Savona naar Amsterdam kan al vanaf € 570,- in een binnenhut en € 830,- in een buitenhut (zeezicht). Plaatsen die onderweg worden aangedaan zijn Barcelona, Palma de Mallorca, Malaga, Cadiz, Lissabon, Viggo, Dover/Londen en tot slot Amsterdam.

Meer informatie bij op Costacruises.nl>

 

Reviews lezen over Costa Cruises

Meer informatie over Costa Cruises vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over cruises met Costa Cruises. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.