Wie wint reis naar Midden-Zweden?

VisitSweden reikt vrijdag 1 februari de eerste ‘all inclusive’ reis uit aan degene die de meeste vragen goed heeft bij de quiz van VisitSweden op Facebook.
zweden-tomas-utsi-midnightsun

Kom je buiten spelen?

De wedstrijd is een van de onderdelen in de campagne ‘Kom je buiten spelen?’ waarin Midden-Zweden als all-inclusive bestemming maar dan op z’n Zweeds wordt gepromoot. Aan de Facebookwedstrijd kan men gedurende vijf maanden meedoen. VisitSweden post de ‘vraag van de dag’ waarbij vijf all-inclusive-familie-vakanties worden weggegeven aan degenen met de meeste goede antwoorden. Om het nog spannender te maken en het spel in leven te houden, telt VisitSweden de laatste maand (mei) alle punten bij elkaar op, om vervolgens een totaal score te krijgen van alle gespeelde maanden en hieruit een winnaar te trekken.

Midden-Zweden als all-inclusive bestemming

Met Midden-Zweden all-inclusive, maar dan op z’n Zweeds, wordt een andere manier van all inclusive bedoeld: zwem in een van de duizenden meren of stap in een kano voor een meerdaagse tocht (aqua-paradijs). Maak een kampvuur en bak je zelf gevangen vis of eet zelf geplukte bessen (all-inclusive buffet). Of trek de naaldbossen in op zoek naar de koning van het woud, de eland (animatieteam). Midden-Zweden met de regio’s Jämtland Härjedalen, The Heart of Sweden, Dalarna en Hälsingland & Gästrikland is hét vakantieland voor actieve gezinnen, je hoeft het alleen nog maar te ontdekken.

Geen winnaar toch naar Midden-Zweden?

Degenen die jammer genoeg geen ‘all inclusive’ reis hebben gewonnen kunnen via de reisaanbieders Buro ScanBrit, Stena Line en Pharos Reizen een unieke reis boeken naar Midden-Zweden. Voor de campagne is VisitSweden naast de ontwikkeling van de all-inclusive campagne een samenwerking aangegaan met TV-zender RTL voor een commercial over Midden-Zweden. Deze is tot vanavond te zien op alle kanalen van RTL. Daarnaast is de commercial te zien via de VisitSweden pre-roll banners en VisitSwedens Youtube kanaal.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.