Zweden – het beste van twee werelden

Er zijn twee dingen die buitenlandse gasten die Zweden voor het eerst bezoeken, altijd direct opvallen. Het ene is hoe modern het land is; van techniek, design, mode en levensstijl tot gedrags- en consumptiepatronen en maatschappelijke functies. Het tweede is de oorsponkelijkheid van de Zweedse natuur en de liefdevolle verhouding van de Zweden met hun geschiedenis, gebruiken en tradities.
zweden

Jouw gids van Zweden

Sinds vijftien jaar geeft VisitSweden de brochure ‘Jouw gids van Zweden’ uit. Ook dit jaar beschrijft VisitSweden het beste van de twee werelden; modern land en uitgestrekte landschappen. Van het vriendelijke stadsleven in Stockholm, Göteborg en Malmö; moderne steden dicht bij de natuur, een culinaire reis door Zweden; een gastronomische reis van de appelboomgaarden van Skåne en de bergbeekjes in Lapland, tot het feit dat Zweden als het meest homovriendelijke land van Europa wordt geclassificeerd. Kortom, Zweden van A tot Ö.


Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zweden

 

Reviews lezen over Zweden

Meer informatie over Zweden vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zweden. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zweden

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.