Noorwegen laat de wereld schreeuwen

Visitnorway maakt de langste schreeuw ter wereld om de 150ste geboortedag van de beroemde Noorse kunstenaar Edvard Munch te vieren. Munch schilderde het wereldberoemde schilderij De Schreeuw. Vandaag is de officiële opening van het Munch jaar in Noorwegen, precies 150 jaar na de geboorte van de schilder.

Korte film van De Schreeuw

Visitnorway heeft een korte film gemaakt geinspireerd op moderne schreeuw ervaringen in Noorwegen.‘We willen mensen uitnodigen om zelf mee te doen door bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld’, zegt Noorse toerismedirecteur Per-Arne Tuftin. De film toont moderne schreeuwervaringen in Noorwegen, geinspireerd op de positieve ervaringen in het leven die je laten schreeuwen.

Visitnorway nodigt mensen over de hele wereld uit om bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld door hun eigen schreeuw ervaring aan de film toe te voegen.’ We nodigen de wereld uit om een schreeuw te maken’, zegt Per-Arne Tuftin


Schreeuw jezelf naar Noorwegen

En het mooiste is dat je door deel te nemen jezelf letterlijk naar Noorwegen kunt schreeuwen. Uit alle inzendingen wordt iedere week een winnaar gekozen voor een echte schreeuw ervaring in Noorwegen.
Meer informatie over de prijzen:

Geen wonder dat de schreeuw uit Noorwegen komt

Noorwegen is een land van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en uitdagende natuurbelevenissen. Van het noorderlicht tot de middernachtzon, Noorwegen laat altijd een onuitwisbare indruk achter. Wij zeggen dat het geen wonder is dat de schreeuw uit Noorwegen komt. Laat u inspireren om te schreeuwen en deel uw schreeuw.
noorwegen-de-schreeuw

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Noorwegen

 

Reviews lezen over Noorwegen

Meer informatie over Noorwegen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Noorwegen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Noorwegen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.