Fun Midgetgolf in Spuimarkt Den Haag

Op zaterdag 12 januari opende Fun Midgetgolf haar deuren in een tijdelijk leegstaand winkelpand in Spuimarkt, Den Haag. Fun Midgetgolf is een uniek concept bedoeld om op een originele manier beleving in tijdelijk leegstaande units op winkelgebieden te brengen.
Fun-midgetgolf-den-haag

Unieke beleving tijdens winkelen

Met het Fun Midgetgolf concept laten Syntrus Achmea Real Estate & Finance en OnsSausje zien dat het invullen van tijdelijke leegstand ook kan met concepten die een unieke beleving toevoegen aan het winkelgebied. Fun Midgetgolf is toepasbaar in winkelunits van 200m2 tot circa 400m2 en is onder bepaalde voorwaarden kosteloos voor de eigenaar.

Bij Fun Midgetgolf aan de Grote Marktstraat 171 in Spuimarkt, Den Haag kunnen jong en oud voor € 2,50 per persoon een parcours afleggen van maar liefst 12 holes. De score kan worden bijgehouden op een scorekaart. Of je kan je score bijhouden met je smartphone en die na afloop delen op Facebook of naar iemand mailen. Even uitrusten met wat te drinken en een snack kan aan een van de picknicktafels die midden in het pand staan.

Fun Midgetgolf kan ook afgehuurd worden voor feestjes, basisscholen of andere partijen. Fun Midgetgolf is geopend van dinsdag t/m zondag. Kijk voor de actuele openingstijden op www.spuimarkt.nl.

Meer informatie bij de Den Haag Special

 

Reviews lezen over Den Haag

Meer informatie over Den Haag vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Den Haag

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.