Unieke Indonesië cruise van Holland America

Komende woensdag 9 januari vaart de ms Rotterdam uit richting het Verre Oosten. Met deze 91-daagse cruise – met vertrek en terugkomst vanaf Rotterdam – zet Holland America Line een unieke historische reis neer die passagiers onder meer mee terugneemt naar de Nederlandse geschiedenis in Indonesië.
cruise-america

Vertrek uit Rotterdam

Het cruiseschip ms Rotterdam – met een capaciteit van 1.404 bedden – vertrekt vanuit Rotterdam en meert hier 91 dagen later ook weer aan. Er is dus geen vlucht nodig. Gedurende deze 91 dagen vaart het schip via Southampton, Portugal, Spanje, Tunis, Malta, Griekenland, Port Said, Egypte, Dubai, Abu Dhabi, India, Maleisië en Singapore naar Jakarta in Indonesië. In Indonesië vaart de ms Rotterdam – vooral bemand door Indonesische staf – van Jakarta naar Java en van Java naar Bali, Lombok, Komodo, Ujung Padang, Probolinggo en Soerabaja.


“Een absolute unieke cruise”, aldus Nico Bleichrodt, Director of Sales North & Central Europe van Holland America Line.

Waarbij onze gasten aan boord de bijzondere band tussen Nederland en Indonesië nu eens van heel dichtbij kunnen ervaren. Aan boord van de cruise die volgende week vertrekt, zijn dan ook veel Nederlanders, maar natuurlijk ook internationale gasten. Voor wie geen kans ziet om ruim drie maanden te cruisen, is het nog beperkt mogelijk om losse segmenten te boeken op de terugreis van Indonesië naar Rotterdam

Na het aandoen van Indonesië vaart het schip via Maleisië, Thailand, Sri Lanka, India, Oman, Jordanië, Egypte, het Suez kanaal, Griekenland, Italië, Spanje, Marokko, Portugal en Southampton weer terug naar Rotterdam, alwaar het schip vroeg in de ochtend weer aankomt op 9 april 2013.

52 daagse cruise

In 2014 biedt Holland America Line opnieuw een Indonesië cruise aan, maar dit is dan geen retour reis. Deze 52-daagse cruise vertrekt 8 januari 2014 vanuit Rotterdam en kost 4.998 euro per persoon. Een deel van de reis (38 dagen, Rotterdam – Singapore) – zonder Indonesië – is ook te boeken vanaf 3.899 euro per persoon. Vanaf 28 februari 2014 voert de ms Rotterdam meerdere malen 15-daagse cruises uit naar Indonesië vanuit Singapore (retour Singapore). Deze populaire cruise is nog te boeken tegen een prijs van 1.499 euro per persoon!

Bekijk de Cruises van de Holland America Lijn.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Holland America Cruise

Meer informatie over Holland America Cruise vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Indonesie. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.