Wie is de Mol – reizen

Van 8 t/m 13 januari 2013 staat Sawadee op de Vakantiebeurs in Utrecht. Reisgrage mensen worden aangenaam verrast; voor het eerst in Nederland kan men in het voetspoor treden van het populaire ‘Wie is de Mol?’. Wil jij ook hoofdrol spelen in je eigen reisfilmpje? Stap dan voor een greenscreen en verras al je facebookvrienden met je eigen vakantiefilmpje. De stand van Sawadee is te vinden in hal 2, standnummer D.020.

Sawadee organiseert Wie is de Mol - reizen?

Sawadee organiseert Wie is de Mol – reizen?

Wie is de Mol?-reizen

Vanaf 1 januari 2013 kan men in het voetspoor treden van ‘Wie is de Mol?’ tijdens een door Sawadee georganiseerde ‘Wie is de Mol’-reis. Wil je meer weten over deze spannende WIDM-reizen? Breng dan een bezoekje aan de stand van Sawadee op de Vakantiebeurs. WIDM-bestemmingen die nu al geboekt kunnen worden zijn Jordanië, Thailand, Mexico, Spanje, IJsland en Indonesië. Uiteindelijk zal ook Zuid-Afrika worden toegevoegd aan de indrukwekkende lijst van WIDM-reizen. ‘Wie is de Mol’ reizen zijn exclusief te boeken bij Sawadee.

Sawadee Reizen op de vakantiebeurs

Voor alle bezoekers van de Sawadee stand ligt de nieuwste brochure klaar, welke gratis is op te halen. De brochure is voorzien van een nieuw jasje, waarbij sprekend beeldmateriaal centraal staat. Elke bestemming beschikt over inspirerende introducties. Voor meer inspirerende reisverhalen is er voor bezoekers van de Sawadee stand een gratis exemplaar van het Trips & Trails magazine te verkrijgen.

Over Sawadee

Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, organiseert sinds 1983 groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij aandacht voor natuur, cultuur en duurzaamheid centraal staat. Onder het merk vallen vijf labels. Puur Reizen richt zich op de avontuurlijke reiziger. Puur Vakantie richt zich op de reiziger die graag de bekendste hoogtepunten van een land bezoekt. Onder het label Familieavontuur biedt Sawadee vakanties voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een originele en avontuurlijke reisbeleving. Internationale Groepen richt zich op de consument die het leuk vindt om samen met reizigers vanuit de hele wereld een land te verkennen. Wie is de Mol?-reizen is het vijfde en tevens nieuwste label van Sawadee.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Afrika

 

Reviews lezen over Afrika

Meer informatie over Afrika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.